SCHOOLVERLATERS Een uitdagende baan in de techniek met verantwoordelijkheid, leuke collega’s, doorgroeimogelijkheden en uitgebreide studiemogelijkheden. Waar vind je die?
Bij Bosma & Bronkhorst in Zaandam!
OVER ONS VACATURES

SCHOOLVERLATERS

Een goed betaalde baan in de techniek met verantwoordelijkheid, leuke collega’s, doorgroeimogelijkheden en uitgebreide studiemogelijkheden. Waar vind je die? Bij Bosma & Bronkhorst in Zaandam!

Bosma & Bronkhorst adviseert, ontwerpt, realiseert, installeert, onderhoudt en renoveert meer dan 55 jaar elektrotechnische installaties, aandrijfsystemen en technische automatiseringssystemen.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een moderne succesvolle onderneming met 100 goed opgeleide medewerkers. Bosma & Bronkhorst is flexibel, innovatief, service- en oplossingsgericht en er wordt daadwerkelijk waarde gehecht aan het begrip relatie, zowel naar de opdrachtgevers als naar de medewerkers.
We denken niet alleen mee, we doen mee, vandaar het motto.. ‘techniek met passie’.

ONTWIKKELEN VAN TALENT

ERKEND LEERBEDRIJF, TECH CENTRE, ONDERWIJS


Bosma & Bronkhorst hecht waarde aan het ontwikkelen van nieuw talent. Daarom zorgen wij ervoor dat de omstandigheden voor het talent zo goed mogelijk geregeld zijn. We hebben onder andere de volgende onderwerpen speciaal voor nieuw talent.

MEDEWERKERS AAN HET WOORD:

PANELENBOUW & INSTALLATIETECHNIEK

SOLLICITEREN

CV & MOTIVATIEBRIEF


Een goed betaalde baan in de techniek met verantwoordelijkheid, leuke collega’s, doorgroeimogelijkheden en uitgebreide studiemogelijkheden. Waar vind je die?
Bij Bosma & Bronkhorst in Zaandam!

Wil jij ook je carrière starten of voortzetten bij een bedrijf waar je geen nummer bent en waar naast geld verdienen de sfeer, de mogelijkheden en verantwoordelijk werk doen belangrijk is?
Stuur dan een sollicitatiebrief naar solliciteren@bosma-bronkhorst.nl of neem contact op met mevrouw K. Taams (personeelszaken) op +31 (0)75 653 1500.

SOLLICITEREN